top of page
Post-Live-20.jpg

Recensies

Vera heeft veel kennis van Instagram. Ze heeft mij belangrijke inzichten gegeven voor de zichtbaarheid van Studio MOOI. Ze is oprecht geïnteresseerd en geeft goede feedback. Ze sprankelt van de mooie ideeën die je vervolgens kunt gebruiken op je eigen Instagram account. Vera heeft mij qua online marketing het juiste zetje in de rug gegeven om verder te groeien.

Studio Mooi

Vera kwam via Instagram op mijn pad en ik had direct een goed gevoel bij haar. Ze heeft de verwachtingen meer dan overtroffen en ik heb onze samenwerking als super prettig ervaren. Als startend ondernemer had ik 1000 ideeën voor mijn huisstijl en website. Vera luisterde goed naar wat ik wilde en haalde er een rode draad uit en wist zo mijn ideeën visueel te vertalen maar een huisstijl die echt bij mij past. 

 

Ook bij het bouwen van de website voelde je precies aan hoe ik het voor me zag en wist je het nog mooier te maken dan ik vooraf had durven dromen. Ik ben enorm blij met de website die je voor mij ontwikkeld hebt en ik heb er veel complimenten over gekregen!

Merel Lankhorst

Vera neemt je van a tot z mee in het denkproces. Wat wil je uitstralen en hoe kan je van een idee een concept maken. Hele fijne communicatie en goed geluisterd naar onze vele eisen en een ratjetoe aan ideetjes. 

Wij zijn trots op onze nieuwe huisstijl. Dat had niemand anders op deze manier voor elkaar gekregen. Dank daarvoor!

ZckrZckr

Wij zijn een startend bedrijf en waren op zoek naar iemand die voor ons een een website kom maken en helpen bij het ontwerpen van ons logo, we kwamen via een connectie bij Vera terecht. Na het eerste gesprek was gelijk duidelijk dat zij de juiste persoon was aan wie we dat konden toevertrouwen. Een goede website en huisstijl is belangrijk en Vera dacht gelijk met ons mee. Bijzonder hoe snel Vera onze gedachten van hoe we het ongeveer wilden, kon uitwerken naar een concept wat precies is wat we nodig hadden. In korte tijd na een aantal zoom calls stond er een product waar we gelijk een goed gevoel bij hadden. Het is erg fijn samenwerken met iemand die zo creatief is en tegelijkertijd weet een idee om te zetten naar een super strakke huisstijl en website. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en het proces er naartoe en zouden Vera zeker aanraden!

Utique-D

Via Instagram kwam het profiel van Vera voorbij en gelijk dacht ik, hé met haar wil ik zaken doen!

Ik ben net getart met mijn bedrijf: Roos Realiseert! en het lukte mij maar niet om het juiste logo te ontwerpen. Ik heb twee gesprekken gehad met anderen en durfde mijn opdracht bij hun niet neer te leggen. Vera en ik hebben met elkaar gebeld, even kennisgemaakt en ik zei aan het einde van het gesprek met jou ga ik in zee, ga mijn logo maar ontwerpen. Jij snapt precies wat ik wil! Twee dagen later kwam ze met 9 voorstellen waarvan de eerste meteen raak was. Wat een topper, Vera vraagt, snapt het en gaat voor je aan de slag. Heel erg prettig om je opdrachten bij haar neer te leggen want inmiddels heeft ze niet alleen mijn logo ontworpen maar ook een brochure voor mij gemaakt en gaat ze binnenkort ook aan de slag met onze trouwkaart. Weet je niet goed hoe je je moet presenteren bel met Vera want ik durf je te zeggen dan komt het goed!!

Roos Realiseert!

Via Instagram kwam ik bij het account van Vera terecht. Haar persoonlijke en vrijblijvende benadering spraken mij meteen aan. Na een video gesprek heeft Vera een huisstijl voor mij gemaakt. Hieruit bleek dat ze goed geluisterd had en een goed inlevingsgevoel heeft. De huisstijl was namelijk niet wat ik verwacht had van tevoren maar het paste wel veel beter bij mij dan wat ik zelf eerst in gedachten had!

Ik ben er dus ontzettend blij mee!

Claudia Witjes haar en make-up

Het heeft zo moeten zijn dat ik Vera vond tussen het grote aanbod aan Social Media experts. Ze stak er voor mij bovenuit vanwege haar tips & tricks en hoe haar feed eruit ziet. Toen ik erachter kwam dat ze ook naar de betekenissen achter dubbele getallen keek en zich verdiept in moonplanning was het voor mij helemaal een schot in de roos!  Mij kun je zien als een; ik doe maar wat op insta persoon, door alles wat je me hebt mee gegeven, doe ik nu alles met een doel en heeft het gelijk een positief effect.  Dankjewel Vera, niet dat je me alleen wegwijs hebt gemaakt op Social Media, maar ook voor je hulp met mijn homepage en de fijne gesprekken.

Cindel Jewels

De grootste uitdaging van MOSZ was om meer vrouwelijkheid en sfeer aan het merk te geven. Vera adviseerde om het kleurenpallet verder uit te bouwen. Daarnaast zijn het font en de filter herzien. Meer eenheid is het doel. Het voelde direct heel eigen en paste als een jas!

 

De verdere vertaling naar social is ook zeer smaakvol uitgevoerd. En helpt mij enorm op weg om mijn doelgroep beter aan te kunnen spreken. Ik heb veel geleerd over de opbouw van een planning, interactie op te zoeken met de volgers en het creëren van kwalitatieve goede content.

 

De communicatie met Vera heb ik als erg prettig ervaring. Ik hou van korte lijnen en snel schakelen. Hiervoor was ik bij haar aan het juiste adres.

Mosz Accessoires

Als startende ondernemer wist ik niet wat er allemaal op mij af zou komen inzake de marketing, maar gelukkig was Vera daar om mij hierin te begeleiden. Zij reikte al haar hand uit en die hoef je enkel vast te pakken om vervolgens begeleidt te worden door het volledige marketingplan. Zo hielp zij mij bij mijn logo en huisstijl, website en het drukwerk en nog steeds met social media. Ook denkt zij erg met je mee met nieuwe ideeën en probeert zij altijd een stap voor te zijn in de behoeften van de klant/doelgroep. Met een goed lopende startende onderneming kan ik alleen maar zeggen dat ik het niet zo ver heb kunnen schoppen zonder Vera!

NailsByMel

Ik heb Vera leren kennen via Instagram. De klik was er meteen ! En na onze eerste zoom sessie had ik zoveel inspiratie opgedaan , dat ik besloot om vaker deze zoom sessies met Vera te gaan doen! Ik volg nu een coaching traject bij haar. Ze neemt de tijd voor je, reageert altijd als je haar nodig hebt en helpt je waar het kan. Voor mij heeft ze al zoveel betekend dat ondanks ik haar in het echt nog niet heb mogen ontmoeten (helaas) het contact wel heel goed voelt! Je bent een fijn en warm persoon . En wil je goed en eerlijk advies dan ben je bij deze meid op de
juiste plek !

Essentiële oliën by Shirley

Door Instagram kwamen we met elkaar in contact. In de ochtend elkaar gaan volgen en dit kwam al snel tot een Zoom-afspraak. Door mijn aanmelding heb je je gelijk verdiept in mijn account en dit uitgewerkt tot een presentatie. Tijdens de Zoom-meeting ging het vanzelf door je interesse in mij en je spontane en vlotte uitleg.
Je gaf mij tips waar ik zelf nog niet bij stilstond en waar ik dus zeker mee aan de slag ga.
Ook gaf je een mooi aanbod om hiermee verder te gaan.

Sari Claire Fotografie

Ik heb de Gratis Social Check gedaan bij Vera. Ik ben nog niet ervaren met Instagram dus tips waren welkom. Ik heb hele duidelijke en persoonlijke verbeterpunten van Vera gekregen waar ik veel aan heb gehad. Je krijgt dus geen standaardtips, maar echt persoonlijk met voorbeelden. Echt super! Boven mijn verwachtingen. Echt een aanrader! Ik verheug me op mijn nieuwe website die Vera voor mij gaat bouwen.

Gastouderopvang Villa Hopla

Vera is erg behulpzaam, vriendelijk en toegankelijk. Veel kennis van social media, branding en 'look and feel'. Handige tips gekregen! Nu nog de uitvoering van mijn kant ;).

Hijke Travel Counsellor

Ondanks dat ik al best goed op weg ben met mijn Instagram, merkte ik toch dat ik wat meer raad wilde over hoe ik bepaalde dingen kan doen om meer interactie met mijn volgers te krijgen. Ik heb me toen aangemeld voor de social media check en het was zeer waardevol. Er werden tips gegeven die ik goed kon toepassen, daarnaast vond ik het fijn dat Vera de tijd nam om alles uit te leggen en merkte ik dat ze zich écht had verdiept in mijn bedrijf en niet zomaar iets uit haar mouw schudde.

Bloss Brows

Vera kijkt met een kritische, maar positieve blik, naar je (social) kanalen en geeft rake adviezen en praktische tips. Een gesprek met haar geeft je weer richting en een hele hoop inspiratie. Vera neemt echt de tijd voor je vragen en geeft super heldere uitleg. Echt een aanrader, bedankt!

Petit Pois Amsterdam

Het opstarten van een bedrijf is één, het maken van een website is twee en het schrijven van een eigen E-book is wéér een geheel nieuw project. In deze volgorde ben ik voor mijn eigen personal training bedrijf aan de slag gegaan. Nadat ik met verschillende branding organisaties had gewerkt, merkte ik dat ik voor alsnog niet tevreden was met de branding en vormgeving van mijn E-book. Dit was voor mij het moment om Vera te benaderen. Vera heeft voor mij de gehele vormgeving van mijn E-book op zich genomen. Wat een fantastische samenwerking was dit. Snel reactie op mijn vragen of ideeën, er werd vanaf het eerste moment met mij meegedacht en het eindresultaat kon niet beter! Voor mij als klant was het een enorm fijn gevoel dat er naar mijn ideeën geluisterd werd en deze vertaald werden richting de daadwerkelijke vormgeving van mijn E-Book.  Vanuit de gebrekkige omschrijving die ik aan Vera gaf, werd een perfect ontwerp gemaakt.  

ADMovement

Met veel passie en creativiteit beheert Vera voor ons bedrijf de Instagram pagina en staat ze ons bij met de grafische vormgeving voor onze maandelijkse Nieuwsbrief en ons Lifestyle Magazine. Wij zijn er trots op om haar in ons team te hebben.

De BBAN Groep

HULP NODIG BIJ HET MAKEN VAN JE LOGO? BEKIJK DE GET STARTED PAKKETEN

bottom of page