top of page
Post-Live-22.jpg

Social Traject

 

  • Loop jij vast op social media of weet je simpelweg niet hoe te beginnen?

  • Wil jij op een rustig tempo alles leren over Instagram?

  • Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding hierbij?

Dan is het 1 op 1 social traject iets voor jou!

Tijdens dit 3 maanden durende traject leer ik jou alles over social media. Denk hierbij aan de basis van een goed profiel, het creëren van eenheid, alles over het algoritme en hoe je hier je voordeel uit kunt halen, hashtags, analyseren van statistieken, de juiste content maken (en schrijven) middels een contentstrategie waardoor je groeit in volgers en verkopen. 

Elke 2 weken hebben wij een Zoom-meeting waarbij wij de afgelopen weken analyseren en ook vooruitkijken naar de komende weken waarin we verbeteringen kunnen doorvoeren. Gaandeweg leer jij steeds meer over Instagram en na 3 maanden kun jij jezelf al heel goed redden! Uiteraard ben ik tussen de meetings door bereikbaar voor feedback over bijvoorbeeld je teksten of andere vragen.

Ben jij er klaar voor om succes te halen uit jouw social media? Wil je niet 'gewoon maar wat proberen' maar écht resultaat behalen? Weet dat ik er voor je ben en je graag wil helpen! Druk op de knop en vul het formulier in, dan plannen we een vrijblijvende meeting in om elkaar te leren kennen en kun je me al je vragen stellen!

€499,-

eenmalig bedrag excl. BTW 

LIEVER ANDERE SOCIAL SUPPORT?

bottom of page