top of page
Zakelijk-wit-lang_edited.jpg

Over mij

Hi, ik ben Vera! In 2020 ben ik gestart met mijn bedrijf Eleven Eleven Creative Branding. Met mijn bedrijf help ik starters en (kleine) ondernemers met visual branding (logo, huisstijl, website etc.) en social media. 

Zo kwam ik erachter wat ik wilde doen met mijn bedrijf: Al een aantal jaar zat het in mijn hoofd, ik wil iets voor mezelf gaan doen. Nadat ik de opleiding Mediavormgeving had afgerond ging ik aan het werk. Ik dacht altijd dat wat ik deed, grafisch ontwerpen, niet hetgeen was wat ik zou willen doen als ik een eigen bedrijf had.

Maar zo veranderde ik van gedachten! Een vriendin van mij besloot voor zichzelf te beginnen en ik mocht (lees: ik had geen keuze) haar logo, huisstijl en website creëren. Dit deed ik met heel veel plezier! Door dit te doen ontdekte ik dat ik het helpen van starters op creatief vlak en hun enthousiasme wél heel leuk vind. Dit zette mij aan het denken.

 
Ook ben ik altijd al iemand geweest die houd van vrijheid. Vroeger zei ik altijd: ik kan overal wonen zolang ik me verstaanbaar kan maken. Ik ben ook niet erg gehecht aan plekken, in mijn leven ben ik in totaal nu negen keer verhuisd. Toen ik vroeger zei dat ik overal kon wonen, had ik meer iets in mijn hoofd zoals New York of een tropisch paradijs, niet een dorpje in Zuid-Holland. Ook al ben ik hier nu ook erg gelukkig samen met mijn man en zoon.
 
Verder kan ik erg impulsief zijn en houd ik van spontane acties. In 2019 ben ik in mijn eentje naar Bali vertrokken, dit besloot ik drie weken van tevoren. Daar zijn gaf me echt het ultieme gevoel van vrijheid. Ik hoefde met niemand rekening te houden. Dit gevoel miste ik thuis, in mijn toenmalige baan als grafisch ontwerper.

De belangrijkste kernwaarden binnen mijn bedrijf zijn hierdoor ook gevormd. Flexibiliteit, connectie/benaderbaar en positief. Flexibiliteit spreekt voor zich, ik houd van spontaniteit en het gevoel van vrijheid. Ook richting mijn klanten ben ik flexibel. Even geen motivatie, zin of tijd voor onze meeting? Dan verplaatsen we hem gewoon! Ondernemen moet bij voorkeur leuk zijn.

Op mijn Instagram-pagina weet bijna iedereen wel dat ik opensta voor een gesprek. Ik houd van de connectie met mijn volgers en vind dit ook erg belangrijk. Hier besteed ik dagelijks tijd aan. Ook m.b.t. klanten vind ik een klik hebben belangrijk. Ik neem geen opdracht aan voordat ik iemand via bijvoorbeeld Zoom heb gesproken

Ik ben van nature positief ingesteld. Ik geloof in iedere onderneming en ik investeer daar graag in. Ik motiveer jou en geef jou vertrouwen zodat ook jij de stap zet om je dromen waar te kunnen maken en uit te breiden. Ik geloof in jouw kunnen en capaciteiten
 
Van concept tot en met uitwerking samen iets moois neerzetten en jouw droom omzetten in iets waarmee je daadwerkelijk aan de slag kunt. Samen iets op de kaart zetten en het liefst daarna ook nog blijven begeleiden en ondersteunen. Dat is wat ik leuk vind en waar Eleven Eleven voor staat.

Maar er is méér! Iets anders waar ik heel veel energie uithaal is jou alles leren over Instagram en hoe je hier je klanten uit kunt halen. Zelf doe ik al mijn marketing via Instagram, waarschijnlijk lees jij dit nu ook omdat je mij op Instagram bent tegengekomen. Met onder andere mijn 1 op 1 traject leer ik jou hoe dit voor jou ook mogelijk is!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Het lijkt me erg
leuk om een gesprek met je aan te gaan!

bottom of page